fbpx

Senioriliikunta

Ohjaamissani senioriryhmissä laitetaan keho liikkumaan ja lihakset kuntoon – naurulihaksia unohtamatta! Ryhmät kokoontuvat Kuntosali Feeliksen tiloissa Nurmijärvellä ja Kuntosali Saluksen tiloissa Järvenpäässä. Välillä haemme vauhtia Myllykosken maisemista ulkoillen ja eväitä nauttien.

Periaatteeni on, että kuntoilun on oltava mukavaa ja kannustavaa. Ilmapiiri tunneilla on rento!

Avainasemassa ovat tekniikoiden oikeellisuus, puhdas suoritustapa ja turvallinen mutta tuloksellinen kuntoilu ilman ryppyotsaista raadantaa.

Miksi mukaan?

  • Energiaa elämään!
  • Ryhtiä arkeen ja kehoon!
  • Lisää lihasvoimaa!
  • Virkistävää toimintaa ryhmässä!

Mitä tunnit sisältävät?

Tuntien aluksi teemme yhteisen alkuverryttelyn. Tämän jälkeen jokainen tekee omaa kuntosaliohjelmaansa tunnin ajan. Lopuksi teemme yhteisen loppuverryttelyn.

Olen paikalla koko ajan ja minulta voi kysyä ohjeita, et jää yksin missään vaiheessa. Teen jokaiselle ryhmäläiselle tavoitteiden mukaisen kuntosaliohjelman, joka päivitetään kahdesti vuodessa.


Ryhmät kokoontuvat:

Fitness Club Nurmijärvellä maanantaisin ja torstaisin klo 10.30–12.00.
Kuntokeskus Saluksella Järvenpäässä tiistaisin ja perjantaisin klo 8.00 – 12.30.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: fortismovens@gmail.com ja puhelimitse numerosta 040 1467 100, Petra. Senioriryhmiin on ostettavissa myös lahjakortteja.

Vielä muutama vuosi sitten olin vakaasti sitä mieltä, että kuntosalit eivät vaan kerta kaikkiaan ole minua varten. Mutta kas, kuinkas kävikään? Sattuman kautta päädyin salille Petran ohjaamaan senioriryhmään. Innostus iski ja jatkuu edelleen!
Eija, 68 vuotta.

 

 

Yhteystiedot

Petra Bäckmann-Lintunen
Puhelin: 040 1467 100
Sähköposti: fortismovens@gmail.com

Toiminta-alue Nurmijärvi, Järvenpää ja
sovitusti muu Uusimaa.

Facebook