fbpx

Ryhmäliikunta

Yhdessä liikkuminen on hauskaa ja motivoivaa! Fortis & Movensin palveluihin kuuluu myös erilaisia ryhmäliikuntatunteja, jotka sopivat kaikenlaisille ryhmille – myös yrityksille. Palvelu kattaa monipuolista ohjattua ryhmäliikuntaa rauhallisemmista tunneista haastaviin tehotunteihin.

Ryhmäliikuntamuotoja ovat esimerkiksi kehoa huoltava ja vahvistava kehonhuoltotunti, kahvakuula, kiertoharjoittelu sekä tehokkaampana lajina Bootcamp, jossa mennään yhden minuutin ajan täysillä, eikä vain meinata. Fitness Club Nurmijärvellä ohjaan seniori-, kahvakuula- ja TRX-tunteja.

Ulkokahvakuulaa järjestän Lahelanniityn kentällä joka torstai klo 17.30. Hinta 7 euroa / kerta. Jos olet tulossa uutena mukaan, laita minulle viestiä numeroon 040-1467 100 / Petra. Ilmoitathan myös, jos sinulla ei ole omia kuulia, niin osaan varata kuulia mukaan. Ryhmällä on yhteinen whatsapp-ryhmä, josta saat myös lisätietoja. Kahvakuulailemme säässä kuin säässä, varauduthan sään mukaisella vaatetuksella.

Ryhmäliikuntatunteja myös tilauksesta erilaisille ryhmille. Menevää ja uutta ohjelmaa esimerkiksi polttariryhmälle tai työyhteisön kehityspäivään. Kootaan sopiva ohjelma yhdessä!

Keväällä SUPPAILLAAN taas! Järjestän Tuusulanjärvellä SUP-lautailun peruskursseja ja lihaskuntotunteja. Peruskurssilla teemme retken Tuusulanjärven kauniissa maisemissa ja käymme läpi SUP-lautailun perusteita. Lihaskuntotunneilla teemme peruslihaskuntoliikkeitä SUP-laudalla hyödyntäen kuminauhoja ja tarrallisia nilkka-/rannepainoja. Tunti alkaa alkulämmittelyllä, jonka jälkeen siirrymme lihaskunto-osioon ja loppupalautteluun. Molemmille kursseille lähdetään Gustavelundin rannasta.

Seuraa uutisia uusista tunneista ja SUP-kursseista Facebook-sivuillamme!

 

 

Yhteystiedot

Petra Bäckmann-Lintunen
Puhelin: 040 1467 100
Sähköposti: fortismovens@gmail.com

Toiminta-alue Nurmijärvi, Järvenpää ja
sovitusti muu Uusimaa.

Facebook