fbpx

Personal Trainer -palvelut

Personal training -palvelu on henkilökohtaista valmennusta joka tukee liikunta- tai kuntoiluharrastusta sekä liikuntaan ja ravitsemukseen liittyviä tavoitteita. Henkilökohtaisen, ammattilaiselta saadun säännöllisen tuen ja neuvonnan avulla on helpompaa saavuttaa toivottuja tuloksia – liittyy ne sitten kunnon kohottamiseen, kehon muokkaukseen tai painon pudotukseen, koska kaikki nämä vaativat myös muutoksia muissa elämäntavoissa. Ihmeitä ei tapahdu yhdessä yössä.

Valmennusohjelma suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan tarpeiden, toiveiden ja lähtökunnon mukaan, joiden pohjalta valmennuksen sisältö ja liikuntalajit valikoidaan. Valmennus sisältää itse harjoitustapaamisten lisäksi myös puhelin- ja sähköpostikonsultointia. Treeneissä suositaan paljon oman kehon painolla tehtäviä harjoituksia, joita täydennetään kuntosalivälineillä. Tekniikoiden oikeellisuus, puhdas suoritustapa ja turvallinen, mutta tuloksellinen kuntoilu ovat avainasemassa.

Personal Training sopii sinulle, jos olet haaveillut esimerkiksi:

  • Painonpudotuksesta
  • Kuntosaliharjoittelusta
  • Uusien liikuntalajien harrastamisesta
  • Ruokavalio- ja elämäntaparemontista
  • Lihasmassan kasvattamisesta
  • …tai haluat saada itsellesi hyvän olon!

Treenataan yhdessä!

Personal Trairerista saat ohjaajan ja treenikaverin joka ei päästä helpolla.

Valmennustapaamisten sisältö muotoutuu asiakkaan tarpeiden pohjalta niin, että jokainen treenikerta on kuitenkin erilainen. Harjoitusten teho määräytyy lähtökunnon ja kehittymisen mukaan. Valmennukseen sisältyy myös tarpeellisin osin ravintoon ja ruokavalioon liittyvää neuvontaa.

PT-palveluiden laskutus tapahtuu kertalaskutuksena tai kk-erissä. Ensimmäinen tapaaminen, ns. tutustumis- ja kartoituskäynti on ilmainen.

Toimin Personal trainerina pääasiallisesti Keski-uudenmaan alueella ja Järvenpään Kuntokeskus Saluksella. Harjoitustapaamiset voidaan pitää lajista riippuen myös ulkona.

Yhteystiedot

Petra Bäckmann-Lintunen
Puhelin: 040 1467 100
Sähköposti: fortismovens@gmail.com

Toiminta-alue Nurmijärvi, Järvenpää ja
sovitusti muu Uusimaa.

Facebook